hi protein tozu için ürünler (10)

Deminere edilmiş peynir altı suyu tozu - WP Demi

Deminere edilmiş peynir altı suyu tozu - WP Demi

Demineralize toz (WP Demi) azalmış mineral içeriğine sahip bir peynir altı suyu tozudur, bu ürün bebek formülleri ve sağlığa odaklı gıda uygulamaları için mükemmeldir.
Whey Protein İzolatı

Whey Protein İzolatı

Süt proteini izolatı, peynir altı suyu protein konsantresinin konsantrasyonu ve saflaştırılması ile elde edilir; bu işlem, peynir altı suyundaki yağ ve karbonhidrat içeriğini azaltır. Bu süreç, membran ayırma veya iyon değişimi kullanılarak gerçekleştirilebilir. WPI, en yüksek saflık ve protein konsantrasyonuna sahip bir ürün olarak kabul edilir.
Süt Proteini İzolatı (WPI)

Süt Proteini İzolatı (WPI)

Süt proteini izolatı, peynir altı suyu protein konsantresinin konsantrasyonu ve saflaştırılması yoluyla elde edilir; bu işlem, peynir altı suyundaki yağ ve karbonhidrat içeriğini azaltmayı amaçlar. Bu süreç, membran ayrımı veya iyon değişimi kullanılarak gerçekleştirilebilir. WPI, en yüksek saflık ve protein konsantrasyonuna sahip bir ürün olarak kabul edilir.
Asidik peynir altı suyu (AWP)

Asidik peynir altı suyu (AWP)

Asidik peynir altı suyu tozu (AWP), peynir veya asidik kazein üretiminin bir yan ürünüdür. Yumuşak peynirlerden elde edilen taze peynir altı suyunun kurutulmasıyla üretilir. Mikrobiyal fermantasyon, süt mikrobu kullanımını azaltır ve laktozu laktik asite dönüştürür. Asidik peynir altı suyu tozu, esasen ricotta ve peynir altı suyu tereyağı üretiminde kullanılır. Ayrıca ekmek, kraker, etler, hamur işleri ve hazır gıdalar gibi birçok işlenmiş gıda içinde bir bileşen olarak kullanılır. Asidik peynir altı suyu tozu, çikolata ve şekerlemelerde de bulunur. Foodcom tarafından sunulan ürün, hayvan yemi üretiminde de kullanılabilir. Küçük domuzların beslenmesinde tatlı peynir altı suyu tozuna ekonomik bir alternatif olarak popülerdir. Asidik peynir altı suyu tozu, düşük pH'lı süt ikamelerinde de kullanılmaktadır.
Anlık Peynir Altı Suyu Protein Konsantresi (WPC 80 Insta)

Anlık Peynir Altı Suyu Protein Konsantresi (WPC 80 Insta)

İnstant %80 süt proteini konsantresi (WPC 80 instant) (WPC %80 instant), düşük sıcaklıkta ultrafiltrasyon yöntemi kullanılarak tatlı peynir altı suyundan üretilmektedir. Bu nedenle, çoğu protein bütün halde kalır. WPC, yaklaşık %35 ile %90 arasında süt proteini içerir. Bu toz aromalandırılmamış olup, dolayısıyla herhangi bir tat veya aroma alabilir. WPC 80 Instant, dondurma, yoğurt, içecekler, et ürünleri ve esas olarak spor beslenmesinde kullanılmaktadır. İnstant konsantre, soğuk su içinde bile kolayca çözülmektedir. WPC 80 Instant, 15/20/25 kg paketlerde veya "Big Bag" 500-1000 kg olarak mevcuttur. WPC 80 Instant'ın ortalama raf ömrü yaklaşık 12 aydır. Protein içeriği: min. %80 Yağ içeriği: max. %8 Kül içeriği max. %3,5
Demineralize peynir altı suyu (DEMI)

Demineralize peynir altı suyu (DEMI)

Demineralize edilmiş süt tozu (DEMI), sıvı tatlı peynir altı suyundan bazı minerallerin çıkarılmasıyla üretilir. Amaçlara bağlı olarak birçok teknik bir arada kullanılır: İyon değişimi, elektrodiyaliz, ultrafiltrasyon, mikrofiltrasyon veya nanofiltrasyon. Foodcom S.A., aşağıdaki gereksinimlere göre geniş bir demineralize toz yelpazesi sunmaktadır: - %20 demineralize süt tozu - aşırı tuzlu bir tat olmadan harika bir dolgu maddesi, - %40, %50 demineralize süt tozu - çikolata ve hamur işleri üretimi için en popüler olanlar, - %70 demineralize süt tozu, - %90 demineralize süt tozu. Demineralize süt tozu (%90 demineralizasyon) genellikle süt bazlı bebek mamalarının üretiminde kullanılır. Anne sütüne daha yakın bir bileşim elde edilmesini sağlar.
Süt Proteini Konsantresi %80

Süt Proteini Konsantresi %80

Süt proteini konsantresi (MPC), genellikle %80 süt proteini içeren konsantre süt tozudur. Yağsız taze ve pastörize süt kullanılarak filtrasyon ve sprey kurutma yöntemiyle üretilir. Yüksek protein içeriği ve düşük laktoz oranı, bu ürünün düşük karbonhidratlı gıda üretiminde ve protein takviyeli içeceklerde yaygın olarak kullanılmasını sağlar. Ayrıca, hamur işlerine, tatlılara, hayvan yemlerine, sütlü içeceklere, soslara ve peynir çeşitlerine de eklenebilir.
Süt Protein Konsantresi %80 (MPC)

Süt Protein Konsantresi %80 (MPC)

Süt Protein Konsantresi (MPC), genellikle %80 süt proteini içeren yüksek konsantreli bir süt tozudur. Taze, pastörize edilmiş yağsız sütten filtrasyon, buharlaşma ve sprey kurutma işlemleriyle elde edilir. MPC, olağanüstü köpürme, dokulama, su bağlama ve pıhtılaşma özellikleri ile bilinir. Yüksek protein konsantrasyonu sayesinde mükemmel besin değerine sahiptir. 24 aylık bir raf ömrü vardır ve 25 kg torbalarda ve Büyük Torbalarda mevcuttur. MPC, karşılaştırılabilir protein seviyeleri sunarak Tam Süt Tozu veya Yağsız Süt Tozu için geçerli bir alternatif olarak öne çıkmaktadır.
Patates Proteini

Patates Proteini

Patates proteini daha sonra temizlenir, buharda pişirilir ve soyulur. Nişasta daha sonra su ile ekstrakte edilerek protein içeren bir süspansiyon oluşturulur, bu asit ile işlenir ve ardından kurutulup toz haline getirilir. Patates proteini ince, hafif bir tozdur, açık gri veya sarı-yeşil renkte olup tipik bir kurutulmuş patates kokusuna sahiptir. Patates proteini üretimi için hammadde, Polonya kökenli nişasta patatesleridir.
Bezelye Proteini %80 - Gıda Kalitesi

Bezelye Proteini %80 - Gıda Kalitesi

Bezelye proteini, sarı veya altın bezelyelerden kuru ve sıvı yöntemlerle elde edilir. Kurutma aşamasında, bezelyelerin kabuğu makine ile çıkarılır ve öğütülür. Daha sonra, bezelye unu elde edilir ve hidrojen çözünebilir özellikleri sayesinde, proteinler santrifüj ile ayrılır ve toplanır. Bezelye proteininin nihai ürünü, saf bir tada sahip bej rengi bir tozdur.